koncentreret tomatpuré 1 ds. koncentreret tomatpuré
1
spsk.
paprika 1 spsk. paprika
salt salt
peber peber
2-3
dl.
vand 2-3 dl. vand
1
lille
peberfrugt 1 lille peberfrugt
100
g.
grønne bønner 100 g. grønne bønner
1
dl.
skummetmælk 1 dl. skummetmælk
1
tsk.
Maizena 1 tsk. Maizena
Opskrift:
Skær kød og løg i tern og brun dette i en gryde - evt. med en smule olie.
Tilsæt tomatpuré, paprika, salt, peber og vand, og lad det småkoge i ca. 30 minutter.
Mens kødet koger, skæres peberfrugten i tern og bønnerne i mindre stykker. Dette tilsættes efter de 30 minutter og det hele koger yderligere ca. 15 minutter.
Rør Maizenaen op med mælken. Efter endt kogetid tilsættes dette - lidt ad gangen og under omrøring. kog op indtil det har den rette jævning - efter smag.
Server med kogte ris, salat og brød til.
Tips:
Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.5
(6 stemmer)
Opskriften er vist 25546 gange, og udskrevet 381 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider