skive kalveskank ( ca. 5 cm. ) pr. kuvert ( okseforskank kan også bruges )1 -1½ skive kalveskank ( ca. 5 cm. ) pr. kuvert ( okseforskank kan også bruges )
2
spsk.
mel2 spsk. mel
1
tsk.
salt1 tsk. salt
½
tsk.
peber½ tsk. peber
3 - 4
spsk.
smør3 - 4 spsk. smør
5
tomater5 tomater
½
l.
tør hvidvin½ l. tør hvidvin
drys af 1 bdt. hakket persille drys af 1 bdt. hakket persille
skal af 1 citron skal af 1 citron
2
fed
hvidløg2 fed hvidløg
Opskrift:
Vend kødskiverne i mel som er tilsat salt og peber. Brun omhyggelig i smør på panden derefter lægges de i et ovnfast fad.
Tilsæt de grofthakkede flåede tomater og hvidvinen. Sæt fadet i ovnen med låg i ca. 1½ time ved 200 grader. Hæld skyen over ca. hvert 15 min. Når kødet er færdigt tilsættes blandingen af persille, citron og hvidløg så det bliver til en milanese. Husk at spise marven.
Risotto
Kog ris i hønsebouillon til de er møre. Tilsæt derefter safran, smør og reven parmesan.