Osso Buco med risotto
Hovedingrediens : Oksekød - Ossobuco Indsendt : Red : |
|
|
Vend kødskiverne i mel som er tilsat salt og peber. Brun omhyggelig i smør på panden derefter lægges de i et ovnfast fad.
Tilsæt de grofthakkede flåede tomater og hvidvinen. Sæt fadet i ovnen med låg i ca. 1½ time ved 200 grader. Hæld skyen over ca. hvert 15 min. Når kødet er færdigt tilsættes blandingen af persille, citron og hvidløg så det bliver til en milanese. Husk at spise marven.
Risotto Kog ris i hønsebouillon til de er møre. Tilsæt derefter safran, smør og reven parmesan. |
|
Opskriften er vist 30172 gange,
og udskrevet 915 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne