Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Osso Buco med risotto

Osso Buco med risotto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Osso Buco

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 -1½ skive kalveskank ( ca. 5 cm. ) pr. kuvert ( okseforskank kan også bruges )
2 spsk.mel
1 tsk.salt
½ tsk.peber
3 - 4 spsk.smør
5 tomater
½ l.tør hvidvin
 drys af 1 bdt. hakket persille
 skal af 1 citron
2 fedhvidløg
 
 
Opskrift:
Vend kødskiverne i mel som er tilsat salt og peber. Brun omhyggelig i smør på panden derefter lægges de i et ovnfast fad. Tilsæt de grofthakkede flåede tomater og hvidvinen. Sæt fadet i ovnen med låg i ca. 1½ time ved 200 grader. Hæld skyen over ca. hvert 15 min. Når kødet er færdigt tilsættes blandingen af persille, citron og hvidløg så det bliver til en milanese. Husk at spise marven.

Risotto
Kog ris i hønsebouillon til de er møre. Tilsæt derefter safran, smør og reven parmesan.



Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Risotto

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 28079 gange,
og udskrevet 838 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu