Kommentarer
- 2015-10-21 15:06:27 Brug gerne rødvin i stedet for hvidvin. Giver mere varme.
kim - 2013-01-31 17:26:19 Laver den på lørdag , men bruger lidt peberrod også.
Ganske lidt peberrod, men lækker smag det giver...
Niels J. - 2012-10-05 16:43:22 Rigtig god opskrift,jeg satte gryden med låg i ovnen 2,5 time v/140 grader
super.
Trine - 2012-06-23 13:18:49 Det grønne drys kaldes gremolata! Meget lækkert :)
Beth - 2012-01-30 09:43:25 God smag. Grøntsagerne bliver helt udkogte efter 2½ time i gryden. Savner nogle grøntsager med bid; det vil jeg tilsætte næste gang sidst i kogetiden.
Dorte - 2011-03-15 13:41:24 Rigtig god opskrift meget meget smagfuld- jeg har justeret lidt på grøntsagerne og brugt flere gulerødder og porrer.
- 2010-11-18 16:32:47 Hmm, hvad er det grønne drys?
Nina M - 2008-01-04 15:35:04 Smager så lækkert, absolut anbefalelsesværdigt. Der var helt stille ved middagsbordet, da vi spiste. Havde ikke blegselleri, så vi klarede den uden, hvilket også var helt OK. Lagde laurbærblad og rosmarin i en engangstepose, så var det let at få op igen. Vendte kødstykkerne i mel inden de blev brunet. Behøvede derfor ikke at jævne saucen senere. Kan også bedst lide saucen/suppen, når den ikke er alt for tyk, da vi spiser ris til. Der er suppe nok til middag en anden dag for 2 voksne og et barn. Det grønne drys er også rigtigt lækkert.
Louise - 2007-11-01 11:19:08 Smager rigtig dejligt. Det grønne drys er lidt stærkt til børn, men giver lige det sidste pift der gør at retten smager som hvis man var på restaurant.
|