Osso buco på danske vintergrøntsager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1500 gram Okseskank (osso buco) Ca. 25% af vægten på osso buco er ben
   
1 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
2 stilke Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
1 Persillerod En mellemstor persillerod vejer ca 140 gram skrællet vægt
1 ds. Flåede tomater, konserves 400g. 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
2.5 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Laurbærblade
1 kvist Rosmarin, frisk
1 spsk. Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
lidt Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

10 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
10 gram Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Grønt drys:
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
0.5 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
Energi:
KJ total 11975 (2851 kcal)
KJ pr. Pers. 2993 (712 kcal)
Vægt ialt 3303 gram
Vægt pr. Pers. 825 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 362 KJ (86 kcal)
Protein 10.3 gram
Fedt 3.5 gram
Kulhydrat 2.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)