Kommentarer
- 2019-08-24 17:00:22 Lars nej kun 1 pande noget af fedtet og stegeskyen fra både and og grøntsager er jo stadig på panden når løg/svampe er ristet, og det indgår dermed i sovsen når man koger rødvin og fløde i panden
Gitte - 2017-09-29 17:10:44 Der står ikke hvad der skal serveres til. På billedet ser det ud til at der er asparges kartofler. Jeg har også prøvet med ris, begge dele er godt.
Gitte - 2017-09-29 17:07:26 Det er en meget lækker ret. Også hvis der tilsættes et hvidløg sammen med svampe og forårs løg. Uhmmmm
Lars - 2012-09-19 23:16:22 Lige et spørgsmål.. Hvis man steger grønsagerne på panden hvor andefedtet er, mister man så ikke det fedt man skal lave sovsen af?? Er det ikke meningen at lave det på 2 forskellige pander?
Halck - 2011-01-23 17:15:38 Til Dan A.
Jeg tror at forårsløgene er det er bare hedder "løg" i opskriften. Altså, de skal på panden sammen med svampene og ristes.
Dan A - 2010-09-01 15:58:23 Hvad sker der med forårsløgene - der står ikke hvordan de skal tilberedes!
Hans - 2010-05-14 15:28:38 Utrolig lækker og letlavet ret. Kan anbefale at stege en fintsnittet snackpaprika sammen med løg og svampe
Steen F. P. - 2007-12-16 12:59:53 Er meget lækker, har brugt den flere gange. (Pas på at forårsløgene ikke får for meget)
Kasper - 0000-00-00 00:00:00 Super lækkert. Kan evt. marineres i saft af ½ appelsin.
Mogens - 0000-00-00 00:00:00 Meget, meget lækker ret, som helt bestemt skal serveres for fremtidige gæster
Annelise - 0000-00-00 00:00:00 Utrolig lækkert, kan også severes for gæster!
|