Stegt andebryst med ristede svampe og forårsløg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 Andebryst a ca. 300 g 1 andebryst beregner vi til 300 g.
200 gram Østershatte
200 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 5767 (1373 kcal)
KJ pr. Pers. 1441 (343 kcal)
Vægt ialt 1264 gram
Vægt pr. Pers. 316 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 456 KJ (108 kcal)
Protein 10.8 gram
Fedt 6.1 gram
Kulhydrat 2.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)