krydderurtebuket 1 bundt persille et par grene timian og 1 laurbærblad krydderurtebuket 1 bundt persille et par grene timian og 1 laurbærblad
250
g.
markchampignoner 250 g. markchampignoner
150
g.
skalotteløg 150 g. skalotteløg
25
g.
smør 25 g. smør
Opskrift:
Skær kødet i 3 cm store terninger og skær bacon eller flæsk i småstykker. Vend kødterningerne i melet.
Brun først flæsketerningerne i en tykbundet gryde. Tilsæt smør og olie og brun derefter kødet. Tilsæt grønsagerne og lad dem svitse med. Kom knuste hvidløgsfed i sammen med rødvin, bouillon og krydderurtebuket. Lad det snurre under låg i ¾-1 time, eller til det er godt mørt.
Svits pillede løg og champignoner i smørret. Kom det i retten og lad det koge med i 5-10 minutter.
Groft brød, små kogte kartofler, kartoffelmos eller løse ris kan serveres til
Tips:
Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.