Kommentarer
Palle - 2020-12-05 05:53:15 Man bruger sukker, Ja.
Men husk, kulør er bare brændt sukker.
Lis - 2020-11-19 11:02:10 Rigtig mange bruger lidt kulør for at gøre kålen lidt brun, også jeres mødre - de indrømmer bet bare ikke ;-)
Michael Olsen - 2020-02-05 11:24:59 Mærkelig brunkål. Hvor er sukkeret henne? Det er jo sukkeret der skal karamellisere og brune kålen.
Kulør hører så absolut INGEN steder hjemme i en brunkål!
Tina - 2019-01-19 14:46:05 Øh er det mig eller.?? Jeg har aldrig brugt kulør, min brunkål bliver brun uden. Sørg blot for at brune det godt i starten. Min mormor lærte mig at lave brunkål og her var det uhørt at bruge kulør. Man bruger jo heller ikke kulør til brunede kartofler, det er jo samme fremgangsmåde.
Kaj - 2017-09-21 12:14:16 Der skal da ikke brun sovs til brunkål.
Dorte Kærholm Nørrehvedde - 2017-02-03 07:48:43 Da jeg var barn, lavede min venindes mor altid brunkål med kulør og så blev der en god brun "sovs" til.
susi iversen - 2016-01-04 22:39:59 Man bruger da ikke kulør til brunkål , man søger for at ens karamel er brun men ikke brandt.
- 2014-10-04 14:53:34 jeg tager et stykke kogeflæsk og røget bacon og kommer i kålene når de er brunet i karamel, så skal der heller ikke bruges kulør
Hansen - 2013-10-06 12:49:01 KULØR er bandlyst i brunkål Føj, (Med kulør/soja er sukkerkogt kålret) da, ca 250 g sukker og 250 g smør til et hoved ca. samme fremgangs måde som til brunede karfofler. Gerne et finsnittet stort løg i også, når brunkålen er færdig kan man hvis man synes jevne med Majzenna eller lidt fløde. VELBEKOMME.
Henrik - 2013-01-21 18:00:49 Undskyld men er kulør ikke bare brændt sukker
Rene - 2013-01-17 11:55:33 Jeg har ved gud aldrig hørt at man farver kålen brun med kulør dette gør man med sukker som til brune kartofler
mogens - 2012-10-15 19:18:27 Bruger ikke ret meget sukker - men i stedet Ketjap Manis Swet soy Sause - det brænder ikke på i bunden af gryden
woodman - 2012-09-03 17:46:05 Jeg putter Kålpølser i.... De bør dog prikkes godt og grundigt...... ellers springer de,,, det forandrer ikke smagen, men de ligner små ulykker..........
møller - 2011-10-25 15:32:44 helt igennem en god opskrift , jeg plejer også at putte stegeben i giver også en god smag
Plet - 2011-03-18 14:46:37 Kan man ikke komme pølsen i de sidste 20 min. Hvad er der i vejen med at bruge kulør, hvis man ikke lige synes man man kan få kålen brun.
- 2011-01-24 01:55:53 Det er bare godt der ikke skal sukker i,da jeg har diabetes. Min mor kom også kun kulør i.
Per - 2009-11-22 18:52:14 Pølsen koges seperart
le chef - 2009-01-23 14:43:58 Undgå kulør lad kålen og sukkeret gøre arbejdet, man resikere at det bliver sortkål steden for brun kål og udover det pleger jeg at skære flæsken i tærn men ok det er også fynsk brunkål. mmen det er båre dæjligt med en gang brunkål
- 2008-09-12 17:02:21 man kommer da ik kulør i man venter til retten er færdig.
Jorn Rosengreen - 2007-12-04 02:53:46 god simpel og velsmagende,men anvisning paa tilberedning er mangelfuld.
Joan Rasmussen - 2007-10-01 12:58:21 Det er en god og dejlig opskrift, dog må man hvis sige hvor blev pølsen af????. Nå, men jeg kommer gerne et stort stk medister i kålen den sidste halve time. Så tager jeg pølsen af og skærer den i passende stykker og tilbage i kålen. Og du har også glemt sukkert i din opskrift. Jeg bruger 4 spsk til et hvidkåls hoved. Kommes i en stor gryde og smeltes sammen med 100g fedtstof. når det er brunt kommes kålen i .og så følges jeg opskriften.
sol - 2007-04-17 16:46:01 hvor er pølsen
Kogekonen - 0000-00-00 00:00:00 Jeg skærer altid gulerødder i skiver og putter i når kålen er brunet, god smag og lidt sundere
|