Brasede kartofler

Brasede kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Brasede kartofler, billede 4 Brasede kartofler, billede 1 Brasede kartofler, billede 2 Brasede kartofler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Kogte kolde kartofler
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Skær kartoflerne i mindre stykker og rist dem på en tefalpande i den afbrusede og nødedbrune smør.

Krydr med salt og peber.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Brasede kartofler

karakterer:
Opskriften er vist 52414 gange,
og udskrevet 291 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4251 (1012 kcal)
KJ pr. Pers. 1062 (253 kcal)
Vægt ialt 850 gram
Vægt pr. Pers. 212 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 500 KJ (119 kcal)
Protein 1.8 gram
Fedt 5.1 gram
Kulhydrat 17.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu