Brasede kartofler næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Kogte kolde kartofler
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 4251 (1012 kcal)
KJ pr. Pers. 1062 (253 kcal)
Vægt ialt 850 gram
Vægt pr. Pers. 212 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 500 KJ (119 kcal)
Protein 1.8 gram
Fedt 5.1 gram
Kulhydrat 17.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)