Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Brasekartofler - Brasede kartofler

Brasekartofler - Brasede kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Brasekartofler - Brasede kartofler, billede 4 Brasekartofler - Brasede kartofler, billede 1 Brasekartofler - Brasede kartofler, billede 2 Brasekartofler - Brasede kartofler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Salt
800 g.Kartofler
 
5 spsk.Smør (eller mild olie)
 salt
 Friskkværnet peber
 
Opskrift:
Skyl kartoflerne, lad dem koge tildækket i saltet vand. Hæld vandet fra og lad dem køle af (helst natten over). Så skal de pilles og skæres i tynde skiver.

Tag en pande (ikke tefal, men en pande af støbejern, jern eller stål). Varm halvdelen af fedstoffet op. Fordel kartoffelskiverne i det - det er bedst, hvis der er plads til dem allesammen. Lad dem stege ved middel varme i 10 minutter uden at røre dem. Krydr så med salt og peber, vend alle skiverne og steg dem sprøde i resten af fedtstoffet 5-8 minutter.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (58 stemmer)

Opskriften er vist 72313 gange,
og udskrevet 387 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Maj Laursen  -  2009-06-29 12:38:02
Med lidt frisk purløg, så er den lige i øjet! ;) :D

Ole Seawitch  -  0000-00-00 00:00:00
Tilsæt curry

Jakob Nielsen  -  0000-00-00 00:00:00
tilsæt salat, peber tabasco og æg=guf