Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Farsbrød med pølser og bacon

Farsbrød med pølser og bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Farsbrød med pølser og bacon, billede 4 Farsbrød med pølser og bacon, billede 1 Farsbrød med pølser og bacon, billede 2 Farsbrød med pølser og bacon, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
3 Partypølser En partypølse vejer ca. 35 gram.
4 skiver Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
1 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
1 tsk. Basilikum, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tomat sovs:
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 tsk. Basilikum, tørret
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Pølserne skæres i skiver og baconen i tern, skalotteløg rives. Det æltes sammen med farsen og de øvrige ingredienser til en ensartet masse. Formes til et brød som bages ca. en time ved 200 grader C. alm. ovn.

Løget hakkes og hvidløget presse. Ingredienserne til saucen blandes sammen og varmes op.

Server med spaghettiskruer og kogt broccoli.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (66 stemmer)

Opskriften er vist 102157 gange,
og udskrevet 5865 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 7855 (1870 kcal)
KJ pr. Pers. 1963 (467 kcal)
Vægt ialt 1566 gram
Vægt pr. Pers. 391 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 501 KJ (119 kcal)
Protein 9.7 gram
Fedt 6.8 gram
Kulhydrat 5.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Ezra Bridger  -  2015-04-03 12:23:44
Da jeg smagte det for første gang, blev det med det samme min livret. Min mor og jeg spiser det med hjemmelavede kartoffelbåde og taziki. Vi putter ikke basilikum i, men det smager stadigvæk super godt:-)

Louise  -  2014-02-16 18:55:40
Min Familie elsker denne opskrift. Jeg har dog lavet lidt ændringer som gør den ekstra lækker. Jeg har tilsat feta ost til kødet og fjernet baconen, dog ikke helt. I stedet for har jeg brugt tynde bacon skiver og pakket fars brødet ind, derefter har det fået ca. 1 time i ovnen hvor jeg har hældet mælk over det. Det overskydende mælk har jeg derefter lavet en sovs med og har serveret kartofler til.

Nybegynderen  -  2012-08-12 23:11:41
Er de 500 gram kød nok til 4 personer?

sus  -  2011-03-06 16:18:39
Anderledes smager fint

Bille  -  2010-01-06 18:47:37
Hvis man ikke er hel vild med "klumper" i sovsen, så kan man blendte den - dette giver også hvidløgen mulighed for at komme rigtig frem i sovsen. Selve farsbrødet er fantastisk, men hvis man syntes der er for meget gris i, så kan man udskifte baconen med nogle champingon eller gulerødder i skiver. Det er fantasisk!

tanja  -  2009-10-02 16:16:36
hej jeg syntes at det smager godt men for lidt bacon

Louise  -  2008-08-09 17:10:33
det smager bare rigtig godt

jesper  -  2008-04-25 20:02:48
umm det var mega godt den skal jeg lave nogle gange mere

Amalie  -  2008-02-28 13:30:52
rigtig lækker ret, vi kan dog bedst lide den med oksefars.

Mie  -  2008-02-25 00:09:45
Den ER god. Mit barnebarn på 3 år er svær at få til at spise varm med, men denne her var et hit. Tak for den...

andrea  -  2007-10-03 12:35:24
den ser spænende ud den prøver vi, ser ud som noget ungerne vil elske:-)

lotte  -  2007-09-15 12:13:11
smagte super lækkert, det var kæresten der lavede mad, men den her opskrift, er virkelig godt. specielt til sådan en som mig, som normalt ikke bryder sig om farsbrød. Bare tanken forhen var AD, men nu ser jeg frem til at få det igen..

henrik  -  2007-06-12 17:58:14
hvis man sunes sovsen er for vandet kan jo bare koge den mere ind det vil sige man skruger op for varmen og rører i gryden så kan man få sovsen som der passe til en selv god opskrift

Mudde  -  2007-01-06 18:23:30
ikk lige vores kop farsbrød ;) ved ikk om vi har gjort noget forkert, for vores var MEGET vandet, så den var meget mislykked :( Og sovsen var os meget vandet, vandet i sovsen kan sagtens undlades...!

beethoven00  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg stegte baconen lidt på panden inden den blev blandet i farsen og hældte bouillon i bunden af fadet. Der blev en god sovs af skyen. Kan anbefales hvis man ikke er vild med tomatsovs.

Kirstine  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig lækkert, vi kom lidt mere bacon i og ovenpå... nam

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Pas på med saltet i farsen da bacon er ret salt.

  -  0000-00-00 00:00:00
Det smager super godt, mums

stump  -  0000-00-00 00:00:00
den er bare så go''

Johnny Rasmussen  -  0000-00-00 00:00:00
Kanon god ret som fitter til alle aldre

gitte  -  0000-00-00 00:00:00
mine gæster spiste rub og stub

  -  0000-00-00 00:00:00
Lækkert!

Maiken skov Hansen  -  0000-00-00 00:00:00
Børnene er hel vilde med den..