Farsbrød med pølser og bacon næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
3 Partypølser En partypølse vejer ca. 35 gram.
4 skiver Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
1 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
1 tsk. Basilikum, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tomat sovs:
1 ds. Hakkede tomater, konserves 400 g. 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 tsk. Basilikum, tørret
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 7855 (1870 kcal)
KJ pr. Pers. 1963 (467 kcal)
Vægt ialt 1566 gram
Vægt pr. Pers. 391 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 501 KJ (119 kcal)
Protein 9.7 gram
Fedt 6.8 gram
Kulhydrat 5.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)