Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Scaloppine af mørbrad med skinke og rosmarin

Scaloppine af mørbrad med skinke og rosmarin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :


Scaloppine af mørbrad med skinke og rosmarin, billede 4 Scaloppine af mørbrad med skinke og rosmarin, billede 1 Scaloppine af mørbrad med skinke og rosmarin, billede 2 Scaloppine af mørbrad med skinke og rosmarin, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Svinemørbrad, afpudset
140 gram Parmaskinke, tynde skiver 1 skive Parmaskinke vejer ca. 10 gram
Rosmarin, frisk
1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Sauce:
1 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
100 gram Gorgonzola
   
  Salat:
200 gram Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
200 gram Hestebønner bælgede
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
0.5 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
500 gram Båndpasta, frisk
   
Opskrift:
Skær mørbraden i 10 stykker på et par cm og bank dem flade med bagsiden af hånden.

På hver mørbradskive lægges et par blade rosmarin , salvie eller timian. Omvikel med parmaskinke og fæst evt. det hele med en tandstikker.

Brun kødet hurtigt på panden i smør og olivenolie, drys salt og peber på. Kødet steger for svagere varme 3-4 minutter. Tages af panden.

Sauce:
Hvidvin hældes på panmden som tilsættes hakkede valnødder og gorgonzola og saucen koges op.

Salat:
Hæstebønnerne bælges og blancheres. bønnderne sauteres og smuttes så ud af den læderagtige hinde. Sjalotteløg og peberfrugt snittes fint og det hele blandes sammen og olivenolie dryppes over.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (8 stemmer)

Opskriften er vist 65971 gange,
og udskrevet 1115 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 11386 (2711 kcal)
KJ pr. Pers. 2846 (677 kcal)
Vægt ialt 2225 gram
Vægt pr. Pers. 556 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 511 KJ (121 kcal)
Protein 12.4 gram
Fedt 6.9 gram
Kulhydrat 13.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Rikke  -  2010-03-10 19:52:10
Denne ret er undervurderet. Jeg elsker den, den smager fantastisk...og med den rette krydrede italienske vin er det en himmelsk oplevelse...skal klart lave den igen.

ck  -  0000-00-00 00:00:00
en ret der smager himmelsk!