Scaloppine af mørbrad med skinke og rosmarin næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Svinemørbrad, afpudset
140 gram Parmaskinke, tynde skiver 1 skive Parmaskinke vejer ca. 10 gram
Rosmarin, frisk
1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Sauce:
1 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
100 gram Gorgonzola
   
  Salat:
200 gram Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
200 gram Hestebønner bælgede
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
0.5 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
500 gram Båndpasta, frisk
   
Energi:
KJ total 11386 (2711 kcal)
KJ pr. Pers. 2846 (677 kcal)
Vægt ialt 2225 gram
Vægt pr. Pers. 556 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 511 KJ (121 kcal)
Protein 12.4 gram
Fedt 6.9 gram
Kulhydrat 13.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)