Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mørbradfad med gorgonzola sauce

Mørbradfad med gorgonzola sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

HøjtidValentines dag

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Mørbradfad med gorgonzola sauce, billede 4 Mørbradfad med gorgonzola sauce, billede 1 Mørbradfad med gorgonzola sauce, billede 2 Mørbradfad med gorgonzola sauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 Svinemørbrad, afpudset
Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
400 gram Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
  evt. lidt smør eller olie
   
50 gram Roquefort. 50+
130 gram Gorgonzola
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 potte Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Svinemørbraden skæres i 8 bøffer. Vikl et stykke bacon om hver bøf og krydr med salt og peber og smøres på den ene side med dijonsennep.

Porrer skæres i skiver og lægges i et smurt, ovnfast fad. (Man evt. kan svitse dem let i en gryde først).

Fordel mørbradbøfferne i fadet. Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 30 minutter til bøfferne/bacon er brunet.

Roquefort og gorgonzola smeltes i en gryde med piskefløde. Finthakket persille tilsættes, inden saucen hældes over bøfferne.

Retten står i ovnen ca. 20 min. mere.

Serveres med ris og/eller grøn båndspaghetti og flutes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (71 stemmer)

Opskriften er vist 61272 gange,
og udskrevet 2442 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 9611 (2288 kcal)
KJ pr. Pers. 2402 (572 kcal)
Vægt ialt 1005 gram
Vægt pr. Pers. 251 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 956 KJ (227 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 21.3 gram
Kulhydrat 4.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

June  -  2012-02-26 20:54:15
Jeg svitser porrer sm m 250 g grofthakkede champignons og 2 røde peberfrugter inder jeg lægger alle grøntsagerne i bunden af fadet. Det smager dejligt og giver flere grøntsager i retten :)

Per  -  2009-03-21 10:22:17
Prøv evt. med parma-/serranoskinke i stedet uuuuuhm.

liselotte  -  2008-10-21 18:03:18
jeg har lige lavet retten og brugt 40 g roquefort og 120 g gorgonzola og retten smagte og lugtede så voldsomt af ost, at ingen i familien kunne spise retten, der skal bruges betydeligt mindre g ost

Per  -  2006-12-21 07:48:02
Jeg brugte kun gorgonzola. Jeg serverede ris til på billedet, men tror pastaen ville have passet bedre til.

rene  -  0000-00-00 00:00:00
det lyder rigtig lækker det må jeg prøve at lave til min kærste

bjari  -  0000-00-00 00:00:00
er også god med grøn salat og bagt kartoffel

Helene  -  0000-00-00 00:00:00
Velsmagende for inkarnerede ikke-skimmelost-spisende gæster

bente  -  0000-00-00 00:00:00
så er man da helt sikker på at retten er gennemstegt

  -  0000-00-00 00:00:00
Smager også godt med ovnstegte kartofler