Kommentarer
June - 2012-02-26 20:54:15 Jeg svitser porrer sm m 250 g grofthakkede champignons og 2 røde peberfrugter inder jeg lægger alle grøntsagerne i bunden af fadet. Det smager dejligt og giver flere grøntsager i retten :)
Per - 2009-03-21 10:22:17 Prøv evt. med parma-/serranoskinke i stedet uuuuuhm.
liselotte - 2008-10-21 18:03:18 jeg har lige lavet retten og brugt 40 g roquefort og 120 g gorgonzola og retten smagte og lugtede så voldsomt af ost, at ingen i familien kunne spise retten, der skal bruges betydeligt mindre g ost
Per - 2006-12-21 07:48:02 Jeg brugte kun gorgonzola. Jeg serverede ris til på billedet, men tror pastaen ville have passet bedre til.
rene - 0000-00-00 00:00:00 det lyder rigtig lækker det må jeg prøve at lave til min kærste
bjari - 0000-00-00 00:00:00 er også god med grøn salat og bagt kartoffel
Helene - 0000-00-00 00:00:00 Velsmagende for inkarnerede ikke-skimmelost-spisende gæster
bente - 0000-00-00 00:00:00 så er man da helt sikker på at retten er gennemstegt
- 0000-00-00 00:00:00 Smager også godt med ovnstegte kartofler
|