Mørbradfad med gorgonzola sauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 Svinemørbrad, afpudset
Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
400 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
  evt. lidt smør eller olie
   
50 gram Roquefort. 50+
130 gram Gorgonzola
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 potte Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 9611 (2288 kcal)
KJ pr. Pers. 2402 (572 kcal)
Vægt ialt 1005 gram
Vægt pr. Pers. 251 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 956 KJ (227 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 21.3 gram
Kulhydrat 4.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)