Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mørbradbøffer med champignonsauce

Mørbradbøffer med champignonsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Mørbradbøffer med champignonsauce, billede 4 Mørbradbøffer med champignonsauce, billede 1 Mørbradbøffer med champignonsauce, billede 2 Mørbradbøffer med champignonsauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.svinemørbrad
500 g.champignon
2.5 dl.piskefløde
 Salt
 Peber
 
1000 g.kartofler
 
Opskrift:
Rens svampene og skær i kvarte.

Skær mørbraden i ca. 1 cm. tykke skiver mens en stegepande varmer (meget) op. Kom en klat smør på panden og brun kødet i ca. 2 min. på hver side. Tag kødet af panden.

Stil varmen til simretemperatur og kom svampene på. Lad det stege til der kommer væske ud af svampene og de er helt slatne.

Hæld fløden over og rør rundt, og kom derefter kødet tilbage på panden. Tilsæt salt og peber efter behov og lad det simre i 5-10 minutter.

Server med kartofler og evt. hvidløgsflute og salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (21 stemmer)

Opskriften er vist 101955 gange,
og udskrevet 2362 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

jeef  -  2012-07-19 07:27:21
jeg syntes det er en vild god ret og et stor hit hjemme ved os... vi har også prøvet at komme lidt bacon i tern i sammen med svampene og det er bare vild godt.... En super god og nem ret at lave og har lavet den flere gange...

Conny  -  2011-02-26 23:37:13
1 cm tykke svinemørbrad er alt for små, de skal skæres i 2-3 cm. tykkelse, og stedes 1 minut på hver side. Champignongsaucen skal laves i forvejen og overhældes bøfferne, der KUN skal stå på panden i max. 5 minutter - ellers bliver de alt for tørre og næsten uspiselig. De skal være medium steget, så kraften IKKE er trukket ud af bøfferne. For lang tid - ødelægger alle bøfferne.