Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Blue chins

Blue chins, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Blue chins, billede 4 Blue chins, billede 1 Blue chins, billede 2 Blue chins, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Båndpasta, frisk
   
600 gram Svinemørbrad, afpudset
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
200 gram Danablu 60+
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Oregano, tørret
   
250 gram Helbladet spinat, dybfrost
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
70 gram Parmaskinke, tynde skiver 1 skive Parmaskinke vejer ca. 10 gram
1 bdt. Grønne asparges 1 bdt. grønne asparges vejer gerne 250 gram og indeholder 12 stk. asparges. Der skæres ca. 1/3 af.
   
Opskrift:
Skær svinemørbraden i 1,5 cm tykke skiver, og steg skiverne i olie et par minutter på hver side med lidt salt.

Lad piskefløden koge op - skær osten i mindre stykker og smelt den i fløden. Lad det simre og tilsæt evt mælk, hvis sovsen bliver for tyk - godt med oregano og lidt peber.

Kom den frosne spinat i en gryde, tilsæt lidt salt, og steg ved jævn varme, under omrøring, til den er gennemvarmet.

Kog fettuccinen/pastaen (koges i 2 min.) Kog asparges (koges 2-3 min. - mest til pynt).

Det gælder om at få tingene færdig på nogenlunde samme tidspunkt - men sørg for at pastaen serveres netop efter kogning - og lad ikke sovsen/mørbraden stå for længe uden tilsætning af mælk.

Servers i portionsanretninger. Asparges ligges på "siden" med et par skiver "sammenrullet" Parmaskinke.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (6 stemmer)

Opskriften er vist 39373 gange,
og udskrevet 645 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 12480 (2971 kcal)
KJ pr. Pers. 3120 (742 kcal)
Vægt ialt 2030 gram
Vægt pr. Pers. 507 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 614 KJ (146 kcal)
Protein 11.8 gram
Fedt 10.4 gram
Kulhydrat 14.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Beth  -  2014-08-25 11:54:28
Sovsen er god, men meget kraftig. Jeg kom mere fløde og mælk i, samt jævnede til sidst. Resten af opskriften er ikke noget videre

Bodil ,Kbvhn  -  2010-06-21 12:58:15
God variation af mørdbradret, men obs at sovsen med den angivne mængde Danablue, bliver ret salt.