|
500 |
gram |
Båndpasta, frisk500 gram Båndpasta, frisk
|
|
|
|
600 |
gram |
Svinemørbrad, afpudset600 gram Svinemørbrad, afpudset
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Olivenolie Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
200 |
gram |
Danablu 60+200 gram Danablu 60+
|
2.5 |
dl. |
Piskefløde2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
Oregano, tørret Oregano, tørret
|
|
|
|
250 |
gram |
Helbladet spinat, frost250 gram Helbladet spinat, frost
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
|
70 |
gram |
Parmaskinke, tynde skiver70 gram Parmaskinke, tynde skiver 1 skive Parmaskinke vejer ca. 10 gram
|
1 |
bdt. |
Grønne asparges1 bdt. Grønne asparges 1 bdt. grønne asparges vejer gerne 250 gram og indeholder 12 stk. asparges.
Der skæres ca. 1/3 af.
|
|
|
|
KJ total 12480 (2971 kcal)
KJ pr. Pers. 3120 (742 kcal)
Vægt ialt 2030 gram
Vægt pr. Pers. 507 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 614 KJ (146 kcal)
Protein 11.8 gram
Fedt 10.4 gram
Kulhydrat 14.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|