Blue chins næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Båndpasta, frisk
   
600 gram Svinemørbrad, afpudset
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
200 gram Danablu 60+
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Oregano, tørret
   
250 gram Helbladet spinat, frost
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
70 gram Parmaskinke, tynde skiver 1 skive Parmaskinke vejer ca. 10 gram
1 bdt. Grønne asparges 1 bdt. grønne asparges vejer gerne 250 gram og indeholder 12 stk. asparges. Der skæres ca. 1/3 af.
   
Energi:
KJ total 12480 (2971 kcal)
KJ pr. Pers. 3120 (742 kcal)
Vægt ialt 2030 gram
Vægt pr. Pers. 507 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 614 KJ (146 kcal)
Protein 11.8 gram
Fedt 10.4 gram
Kulhydrat 14.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)