Kommentarer
Torben - 2021-03-01 16:41:52 Den spøjseste opskrift, jeg har set!
Stegen overhældes med færdiglavet sovs! Sådan har jeg aldrig fået den før.
Jeg valgte at svitse lidt gulerødder, porrerester, hvidløg til at vedlægge stegen.
Alt i alt - en sand Gude-ret.
Tak
- 2018-08-22 18:19:23 Sovsen smager af ingenting, nogen forslag
Helene - 2016-05-07 17:29:07 Det smagte bare super! Vores nye yndlingsret her hjemme:)
- 2015-10-10 20:23:38 Smager helt fantastisk, især sovsen.
- 2014-10-03 12:54:07 Skal den hvile i staniol, før den skæres i skiver? Hvordan undgår man ellers, at den bliver kold?
Med almindelig ovn, menes der så, at man ikke skal bruge varmluft?
Er sovsen klar fra bradepanden eller skal man gøre noget med den, før den er klar?
tp - 2013-08-11 17:45:53 stegetiden er 1 + 1/4 time ca.
- 2013-02-18 17:40:39 hvad er stegetiden er den virkelig 4 timer ??
Annelise - 2011-12-29 20:25:34 Kender retten udmærket. Kom dog også et par gulerødder og et løg skåret i skiver ned i bradepanden, sammen med kødet. Pres det hele igennem en sigte inden du bruger det som basis for sovsen. Jeg lover, du bliver ikke snydt.
- 2011-11-04 09:56:46 ser rigtigt lækkert ud! den skal prøves til min fødselsdagsmiddag i aften :)
K(l)okkelærlingen - 2011-08-02 20:08:54 Fantastisk opskrift. Utrolig meget smag!
Bennar - 2010-08-16 17:16:13 Familien var begejstret.
anja-høng - 2008-12-26 19:13:08 synes det er den besdte opskrift jeg endnu har fundet på netttet har lavet den 3-4 gange før, skal lave den til 11 mennesker imorgen super til både børn og voksne måske lidt mere danablue i og madlavningsfløde fungerer fint
susanne - 2007-06-01 18:33:01 kan man ikke beholde sværet på det smager jo godt.
- 0000-00-00 00:00:00 drysses med lidt provance krydderrier
|