Svinekam stegt som vildt 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
1500 gram Svinekam uden svær. ca. 3 mm spæk. rå
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 kvist Timian, tørret
   
  Sovs
40 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Kulør
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Ribsgele 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Danablu 50+
   
Energi:
KJ total 18382 (4376 kcal)
KJ pr. Pers. 3063 (729 kcal)
Vægt ialt 2459 gram
Vægt pr. Pers. 409 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 747 KJ (177 kcal)
Protein 14.2 gram
Fedt 12.4 gram
Kulhydrat 3.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)