Kommentarer
Patrick - 2020-02-18 13:53:19 Du skriver hakket tomater i opskriften og flåede i beskrivelsen
Anne Marie - 2018-10-30 16:52:31 Skulle der være sovs tilbage er den fænomenal i lasagne 🤗
Per - 2018-10-10 09:55:26 Det er rigtig at kødet kan vendes i mel først, men du risikere også at det sætter sig i bunden af gryden under tilberedning, det undgår det ved at jævne det bagefter
Christopher - 2017-12-20 15:53:10 Jeg har nu ventet til sidst med at komme grøntsagerne i, da vi fryser retten ned i mindre portioner.
Men vil klart anbefale fløde og muskatnød - derudover skal hvidvinen være tør.
- bliver retten for syrlig kan man tilføje en teskefuld brun sukker - det tager lige toppen, og gør den lidt mere rund og mild ;-)
LindaP - 2016-03-12 20:58:32 Virkelig lækker. Yngste på 10 mdr spiste en kæmpe portion. Øvrige børn på 3-4 år spiste også godt af den lækre sovs. Og vi voksne spiste til vi revnede.
Henning Holler - 2016-02-02 21:26:45 lækker, sund og rigtig god når man små-blender sovsen lidt så det hænger godt ved fx ris eller mos. Husk at vende kødet i mel og brun af i olivenolien. Der skal absolut ikke fløde eller lignende i, da man nemt får en tyk æste italiensk sovs ved som sagt at småblende grøntsagerne lidt inden servering.
Nordgren - 2015-08-29 07:12:36 Nem og let ret. Savner lidt fløde før serveringen
Søren - 2013-01-20 19:54:22 Enig i man skal vende kødet i mel før det brunes. Bør efter Norditaliensk skik serveres med ris. Man kan med fordel anvende Stout øl i stedet for hvidvin.
irene - 2012-05-05 18:33:37 det er alle tiders ret med lidt oregano til
Elli - 2010-05-24 21:51:51 Den er super lækker, jeg puttede lidt brandi, ca.en enkelt genstand.
Jesper - 2010-04-12 19:49:36 tilføj mel, hvis du er til stiv brun sovs ........
Beate - 2010-02-23 17:53:57 På italiensk vis skal der være pasta til samt godt brød og evt. en tomatsalat- Lige som Angelo laver den ( kommer fra Calabria , Italien)
Tom - 2008-11-22 08:36:11 Prøv den med frisk pasta... og ja, kødet skal vendes i mel først.
Kasper - 2008-06-17 19:16:19 mel inden stegning er korrekt, parmasan i persille/hvidløgsblandingen er super lækkert!
risotto som tilbehør bliver for tungt, gode basmati er bedre!
Jose - 2007-01-28 18:46:32 Vil anbefale en god rissotto som tilbehør. 200g. risottoris, ristes med 2 calotteløg, 2 fed hvidløg finthakket, lidt safran, koges med 6-dl hønseboullion, derefter vendes med reven parmasanost.
- 2006-12-17 14:37:13 Dejlig kraftig ret, dog ville den halve mængde væde være tilstrækkelig. Ikke særlig børnevenlig.
|