Osso Buco med gremolata næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1500 gram Okseskank (osso buco) Ca. 25% af vægten på osso buco er ben
450 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
500 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
5 stilke Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
3 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
5 kviste Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 Laurbærblade
2 kviste Timian, frisk
10 Peberkorn, sorte
   
   
  Sovs:
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
   
  Gremolata:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
Energi:
KJ total 16468 (3921 kcal)
KJ pr. Pers. 4117 (980 kcal)
Vægt ialt 3825 gram
Vægt pr. Pers. 956 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 430 KJ (102 kcal)
Protein 9.1 gram
Fedt 5.3 gram
Kulhydrat 3.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)