Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gullash i gryde

Gullash i gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseskank

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Gullash i gryde, billede 4 Gullash i gryde, billede 1 Gullash i gryde, billede 2 Gullash i gryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 spsk. Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
3 spsk. Paprika, edelsuss
1000 gram Okseskank uden ben Ca. 25% af vægten på osso buco er ben
0.5 tsk. Kommen, frø 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 45 gram
10 dl. Bouillonterning, okse 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
500 gram Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
2 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
0.5 tsk. Merian tørret
   


Opskrift:

Varm margarinen op og svits de hakkede løg og det knuste hvidløgsfed, til løgene er klar. Tag gryden fra varmen, og rør paprikaen i.

Tilsæt kødet, der er skåret i ca. 4 cm. store stykker. Kom bouillon, kommen, salt og nymalet peber i. Læg låget på. Retten skal småsnurre i ca. 1 time, til kødet er næsten mørt.

Skræl kartoflerne og skær dem i stykker.

Tomaterne skoldes, så skindet kan flås af, og kærnerne kan evt. fjernes. Tag indmaden ud af de grønne pebere og skær dem i stykker. Kom de hakkede tomater, pebere, kartofler og merian i gryden.

Kog retten yderligere 20-25 minutter, til kartoflerne er møre. Skum evt. overskydende fedt af retten.

Sæt gryden på bordet og spis gullaschen af dybe tallerkener.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (50 stemmer)

Opskriften er vist 157702 gange,
og udskrevet 3176 gange.


Energi:
KJ total 9215 (2194 kcal)
KJ pr. Pers. 2303 (548 kcal)
Vægt ialt 2485 gram
Vægt pr. Pers. 621 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 370 KJ (88 kcal)
Protein 9.4 gram
Fedt 3.5 gram
Kulhydrat 5.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

TT  -  2013-12-28 17:38:21
Tilsæt en spsk. vin eddike, en halv buillonterning mere, og lidt flere kartofler, og en lillesmule gulerødder. Voila, perfect! -Og så er det jo faktisk GullashSUPPE ;-)


Sanne  -  2009-01-12 15:36:59
Meget lækkert ret,det var en succes at lave :o)


Anonym  -  2007-05-21 09:57:26
Jeg syntes dette er en fin, og veltalende gryde. Meget lækker.