Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gullash i gryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 spsk. Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
3 spsk. Paprika, edelsuss
1000 gram Okseskank uden ben Ca. 25% af vægten på osso buco er ben
0.5 tsk. Kommen, frø 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 45 gram
10 dl. Bouillonterning, okse 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
500 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
2 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
0.5 tsk. Merian tørret
   
Energi:
KJ total 9215 (2194 kcal)
KJ pr. Pers. 2303 (548 kcal)
Vægt ialt 2485 gram
Vægt pr. Pers. 621 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 370 KJ (88 kcal)
Protein 9.4 gram
Fedt 3.5 gram
Kulhydrat 5.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)