Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Cajun skinkeschnitzler med pastasauce

Cajun skinkeschnitzler med pastasauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Cajun

CajunIndsendt :


Cajun skinkeschnitzler med pastasauce, billede 4 Cajun skinkeschnitzler med pastasauce, billede 1 Cajun skinkeschnitzler med pastasauce, billede 2 Cajun skinkeschnitzler med pastasauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Skinkeschnitzel af inderlår Skinkeschnitzel skæres af inderlåret og vejer ca. 125 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  krydderi:
2 tsk. Paprika
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Hvidløgspulver
0.25 tsk. Cayennepeber
0.25 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 tsk. Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence er et blandingskrydderi som består af blå lavendel, basilikum, oregano, timian, anis, rosmarin, og fennikel, i variabelt mængdeforhold
   
  sauce:
300 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
200 gram Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
2 tsk. Oregano, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
400 gram Båndpasta, frisk
   


Opskrift:

Til pastasaucen svitses finthakkede løg og hvidløg sammen med fintsnittet blegselleri i en gryde med olie. Tilsæt hakkede tomater, oregano, salt og peber og lad saucen koge ved svag varme i ca. 5 minutter. Smag saucen til.

Drys med hakket blegselleritop ved servering.

Kog pastaen.

Bland alle de tørre krydderier til Cajun blandingen.

Dup schnitzlerne tørre med køkkenrulle og drys dem med krydderiblandingen på begge sider. Lad smørret blive gyldent på en pande ved kraftig varme. Brun hurtigt schnitzlerne på begge sider. Skru ned til middel varme og steg dem færdige 1½-2 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (19 stemmer)

Opskriften er vist 105598 gange,
og udskrevet 3070 gange.


Energi:
KJ total 6217 (1480 kcal)
KJ pr. Pers. 1554 (370 kcal)
Vægt ialt 1951 gram
Vægt pr. Pers. 487 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 318 KJ (75 kcal)
Protein 9.2 gram
Fedt 2.8 gram
Kulhydrat 14.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

brumbasse50   -  2011-01-27 20:11:56
Kanon lækker ret.Jeg erstattede dog smørret med Flydende Becel med olivenolie og fik alligevel et perfekt resultat.


C. Larsen  -  2009-11-14 13:51:54
pastasauce lam æaves ,eget æettere- Æav em bechamel-souce og tilsæt de kogte pastaer, tølføj salt og de krydderier man kan li. F.eks. en anelse af chilli, forårsløg og måske lidt ingefær. Så får du en perfekt pasta/skruer sovs, og bland det hele sammen til allersidst.


  -  2009-08-01 21:21:08
Synes 25 gram smør er meget, når retten står under fedtfattige opskrifter. Snitzlerne kan sagtens stege i en lille smule olivenolie i stedet for


Per  -  2007-12-09 12:56:35
Vi tilsatte ca 2 dl. hvidvin til pastasaucen, men der blev alligevel ikke meget væde ud af det.


Hjalte  -  0000-00-00 00:00:00
mmmm. det smager godt og så er det let at lave


Brian og Palle´s Forskningskøkken  -  0000-00-00 00:00:00
Virkelig god ret, krydret som ægte Cajun mad skal være. Det skal dog nævnes at det er godt at tilføje lidt pastasovs til saucen for at give den mere "saucet" konsistens.