Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunsnitsel i orangesauce

Kalkunsnitsel i orangesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kalkunsnitsel i orangesauce, billede 4 Kalkunsnitsel i orangesauce, billede 1 Kalkunsnitsel i orangesauce, billede 2 Kalkunsnitsel i orangesauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Kalkunschnitzel
10 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Sauce:
150 gram Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
0.5 Appelsiner 1 appelsin vejer ca. 250 gram med skræl.
2 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.25 tsk. Merian tørret
0.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Kalkunschnitzelrene steges 1 minut på hver side i smør på en godt varm teflonpande. Kalkunbrystet drysses med salt og peber og tages af panden.

Løgene skæres i terninger og svitses på panden. Appelsin skæres i tynde skiver og svitses med. Bouillon og merian tilsættes, og løgblandingen småkoger i et par minutter. Saucen jævnes med mælk og majsstivelse, og smages til med salt og peber.

Kalkunbrystet lægges ned i saucen og der lægges låg på panden. Retten koger 4-5 min. ved svag varme til kødet lige netop er mørt.

Serveres med kartofler, bønner, eller broccoli.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 22893 gange,
og udskrevet 486 gange.


Energi:
KJ total 2807 (668 kcal)
KJ pr. Pers. 701 (167 kcal)
Vægt ialt 913 gram
Vægt pr. Pers. 228 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 307 KJ (73 kcal)
Protein 10.2 gram
Fedt 2.2 gram
Kulhydrat 3.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu