Kalkun med pasta

Kalkun med pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kalkun med pasta, billede 4 Kalkun med pasta, billede 1 Kalkun med pasta, billede 2 Kalkun med pasta, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
450 gram Kalkunbryst
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
1 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
0.5 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1.5 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Tilbehør:
200 gram Båndpasta, frisk
   
Opskrift:
Brun kødet i olien på alle sider. Tilsæt vin, bouillon, hakkede tomater, peberfrugt og krydderier. Lad det simre under låg i ca. 35. minutter, vend kødet et par gange under vejs.

Tag kødet op, tilsæt fløde, smag til. Saucen kan evt. jævnes med lidt maizena.

Kuvert flûtes lunes. Pastaen koges efter anvisningen på indpakningen.

Det kan være godt at snører kødet med bomuldsgarn inden tilberedningen, det gøre det nemmere at håndtere ved udskæringen.





karakterer:
Opskriften er vist 106131 gange,
og udskrevet 6939 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4911 (1169 kcal)
KJ pr. Pers. 2455 (584 kcal)
Vægt ialt 1290 gram
Vægt pr. Pers. 645 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 380 KJ (90 kcal)
Protein 9.7 gram
Fedt 4.3 gram
Kulhydrat 10.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-03-18 02:23:28
MUMS fantastisk ret selv om jeg ikke bruger vin bare mere bouillon. Har også brugt sovsen til LAKS, KYLLINGEFILETER og OKSEMØRBRAD bare husk at ændre på bouillon smagen og tiden. Enig i at lidt mere grønt kun gør den bedre.

  -   2015-02-01 11:04:52
Det hedder at SNØRE kødet og ikke at SNØRER kødet!! Det er grammatikken der fejler.

  -   2013-07-13 19:55:33
Dejlig ret:) tilsatte selv både persille og hvidløg som smagte SKØNT!

  -   2009-08-19 09:01:51
Denne ret smager vidunderligt. Hvis man, lige som mig, godt kan lide mange grøntsager, kan man komme en del flere grøntsager i en der står i opskriften, og iøvrigt ikke si dem fra sovsen.

  -   2005-01-01 01:01:01
kanon. også med persille...