Kalkun med pasta næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
450 gram Kalkunbryst
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
1 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
0.5 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1.5 dl. Fløde 9 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Tilbehør:
200 gram Båndpasta, frisk
   
Energi:
KJ total 4911 (1169 kcal)
KJ pr. Pers. 2455 (584 kcal)
Vægt ialt 1290 gram
Vægt pr. Pers. 645 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 380 KJ (90 kcal)
Protein 9.7 gram
Fedt 4.3 gram
Kulhydrat 10.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)