Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Kalkunkød i Wook

Kalkunkød i Wook, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kalkunkød  i  Wook, billede 4 Kalkunkød  i  Wook, billede 1 Kalkunkød  i  Wook, billede 2 Kalkunkød  i  Wook, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Kalkun i strimler Kan du ikke få fat i kalkun i strimler er det nemmest at skære strimler af kalkunschnitzel, men kalkunbryst kan også bruges.
   
  Marinade:
4 spsk. Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Rødvinseddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Ingefær, frisk
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
2 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
750 gram Kinesisk wokblanding Kinesisk wokblanding fra frigodan indeholder gulerødder 50%, selleri, grønne bønner og kinesiske skyøresvampe.

1 pose indeholder 750 gram.
   
1 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   


Opskrift:

Marinaden røres sammen (ingefær rives og hvidløg presses) og kommes i en plasticpose sammen med kødet. Posen lukkes og kødet marineres i køleskabet i ca. en time.

Kødet afdryppes i en sigte, marinaden gemmes.

Woken varmes godt op og olie tilsættes. Kødet svitses her i.

Når kødet er færdig tilsættes grøntsagerne som gennemsteges.

Til sidst kommes bouillon og marinade i woken og alt koges sammen. Smag til med krydderier og server, gerne med ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 67867 gange,
og udskrevet 1064 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu