Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunkød i Wook

Kalkunkød i Wook, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kalkunkød  i  Wook, billede 4 Kalkunkød  i  Wook, billede 1 Kalkunkød  i  Wook, billede 2 Kalkunkød  i  Wook, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Kalkun i strimler Kan du ikke få fat i kalkun i strimler er det nemmest at skære strimler af kalkunschnitzel, men kalkunbryst kan også bruges.
   
  Marinade:
4 spsk. Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Rødvinseddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Ingefær, frisk
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
2 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
750 gram Kinesisk wokblanding Kinesisk wokblanding fra frigodan indeholder gulerødder 50%, selleri, grønne bønner og kinesiske skyøresvampe.

1 pose indeholder 750 gram.
   
1 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   


Opskrift:

Marinaden røres sammen (ingefær rives og hvidløg presses) og kommes i en plasticpose sammen med kødet. Posen lukkes og kødet marineres i køleskabet i ca. en time.

Kødet afdryppes i en sigte, marinaden gemmes.

Woken varmes godt op og olie tilsættes. Kødet svitses her i.

Når kødet er færdig tilsættes grøntsagerne som gennemsteges.

Til sidst kommes bouillon og marinade i woken og alt koges sammen. Smag til med krydderier og server, gerne med ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 66662 gange,
og udskrevet 1050 gange.


Energi:
KJ total 8295 (1975 kcal)
KJ pr. Pers. 4147 (987 kcal)
Vægt ialt 2296 gram
Vægt pr. Pers. 1148 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 361 KJ (86 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 1.8 gram
Kulhydrat 12.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu