Kalkunkød i Wook næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
300 gram Kalkun i strimler Kan du ikke få fat i kalkun i strimler er det nemmest at skære strimler af kalkunschnitzel, men kalkunbryst kan også bruges.
   
  Marinade:
4 spsk. Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Rødvinseddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Ingefær, frisk
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
750 gram Kinesisk wokblanding Kinesisk wokblanding fra frigodan indeholder gulerødder 50%, selleri, grønne bønner og kinesiske skyøresvampe.

1 pose indeholder 750 gram.
   
1 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 8295 (1975 kcal)
KJ pr. Pers. 4147 (987 kcal)
Vægt ialt 2296 gram
Vægt pr. Pers. 1148 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 361 KJ (86 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 1.8 gram
Kulhydrat 12.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)