Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ungarsk gullasch med surkål

Ungarsk gullasch med surkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov

Oprindelsesland : Ungarn

UngarnIndsendt :





Ingredienser:
2 storeløg
 smør eller margarine
½ kg.sauerkraut
1 kg.svinebov
½ spsk.karry
2 spsk.tomatpure
3 dl.bouillon
2 frankfurterpølser
1 dl.kaffefløde
2 spsk.maizena
 salt
 peber
 


Opskrift:

Løgene snittes og snurres i smør uden at tage farve. Surkålen med lage tilsættes og snurrer fortsat ved svag varme.

I en anden gryde svitses karry et øjeblik, inden kødet der er skåret i tern brunes. Der spædes med bouillon og krydderierne tilsættes. Kødet koges under låg og ved svag varme, til kødet er mørt, ca. 1 time.

De sidste 15 min. tilsættes kål, løg og de udskårne pølser. Maizena udrøres med fløden, og retten jævnes hermed.

Retten serveres med kartoffelmos eller brød.

Tips:

Surkålen kan erstattes med hvidkål, men der må da tilsættes lidt vand og evt. lidt eddike.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Ungarsk gullasch



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11034 gange,
og udskrevet 155 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu