Kog de skrællede kartofler og skær dem i skiver.
Smelt smørret og rør det sammen med melet. Spæd med kogende mælk og fløde
(dette er en smørbolle). Kog det godt igennem og bland kartoflerne i. Smag til med salt og peber.
Server de stuvede kartofler i en skål og drys med purløg og/eller persille
Server dem med kogte pølser fra Gøl. De kogte pølser kan også tilsættes stuvningen..
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 13093 gange, og udskrevet 215 gange.
Kommentarer
Hest - 2008-11-01 09:30:20 Den her ret får jeg til fødselsdag hvert eneste år. Der findes ikke meget bedre og let mad
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider