Stuvede kartofler med pølser

Stuvede kartofler med pølser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.kartofler
2 spsk.smør
2 spsk.mel
5 dl.mælk og fløde
 salt
 peber
1 bdt.purløg
 persille
 
Opskrift:
Kog de skrællede kartofler og skær dem i skiver. Smelt smørret og rør det sammen med melet. Spæd med kogende mælk og fløde (dette er en smørbolle). Kog det godt igennem og bland kartoflerne i. Smag til med salt og peber. Server de stuvede kartofler i en skål og drys med purløg og/eller persille Server dem med kogte pølser fra Gøl. De kogte pølser kan også tilsættes stuvningen.





karakterer:
Opskriften er vist 15952 gange,
og udskrevet 234 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-11-01 09:30:20
Den her ret får jeg til fødselsdag hvert eneste år. Der findes ikke meget bedre og let mad