Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hamburgerryg i fad

Hamburgerryg i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hamburgerryg i fad, billede 4 Hamburgerryg i fad, billede 1 Hamburgerryg i fad, billede 2 Hamburgerryg i fad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
350 gram Hamburgerryg, rå
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
125 gram Ost. fast. 20+. alle typer 1 skive ost vejer ca. 25 gram.
1 tsk. Paprika
2 dl. Svinebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Porren snittes fint, skylles og lægges i bunden af et ovnfast fad. Kom Hamburgerryggen over og krydr med en smule Peber, hæld bouillonen ved.

Dæk med tomatskiver og osteskiver, drys lidt paprika over. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 40 minutter til grøntsagerne er møre.

Servering:
Det foreslås at retten serveres med dampede ærter og gulerødder. Det gøres således:
Kog gulerødderne med lidt salt og 1 tsk. sukker, varm de dybfrosne ærter, anrettes på et fad, og der drysses lidt persille over.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (34 stemmer)

Opskriften er vist 143966 gange,
og udskrevet 2442 gange.


Energi:
KJ total 3656 (870 kcal)
KJ pr. Pers. 914 (217 kcal)
Vægt ialt 1225 gram
Vægt pr. Pers. 306 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 298 KJ (71 kcal)
Protein 9.0 gram
Fedt 2.7 gram
Kulhydrat 3.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Amalie  -  2010-09-07 14:22:11
Den er ikke så god, som den gammeldages måde og lave den på. Så jeg har bestemt mig for at give den 4 stjerner.