Hamburgerryg i fad næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
350 gram Hamburgerryg, rå
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
125 gram Ost. fast. 20+. alle typer 1 skive ost vejer ca. 25 gram.
1 tsk. Paprika
2 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 3656 (870 kcal)
KJ pr. Pers. 914 (217 kcal)
Vægt ialt 1225 gram
Vægt pr. Pers. 306 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 298 KJ (71 kcal)
Protein 9.0 gram
Fedt 2.7 gram
Kulhydrat 3.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)