Benet skæres fra kødet, der skæres i tynde skiver, der lægges på et fad.
Mayonæsen røres sammen med cremefraichen og smages til med citronsaft, sennep, salt og peber. Peberroden rives og tilsættes efter behag.
Kartoflerne skæres i skiver og tilsættes sammen med de fleste ærter.
Salaten pyntes med resten af ærterne og lidt revet peberrod.
Serveres til hamburgerryggen sammen med en skål grøn salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 28548 gange, og udskrevet 348 gange.
Energi:
KJ total 12736 (3032 kcal)
KJ pr. Pers. 3184 (758 kcal)
Vægt ialt 1620 gram
Vægt pr. Pers. 405 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 786 KJ (187 kcal) Protein 7.2 gram Fedt 13.9 gram Kulhydrat 9.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Kirsten - 2011-03-18 23:56:58 Det er en god reste-ret. Jeg reklamerer lige lidt her med at jeg er medlem af foreningen Stop Spild Af Mad - kan anbefales hvis du vil spare penge og være miljøbevidst.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider