Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Hamburgerryg med peberrod

Hamburgerryg med peberrod, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hamburgerryg med peberrod, billede 4 Hamburgerryg med peberrod, billede 1 Hamburgerryg med peberrod, billede 2 Hamburgerryg med peberrod, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Hamburgerryg. kogt
700 gram Kogte kolde kartofler
   
200 gram Mayonnaise 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Creme fraiche 38 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Sød sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Peberrod, revet Revet peberrod sælges gerne i breve/poser af 40 gram.
   
100 gram Grønne ærter. dybfrost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
   


Opskrift:

Benet skæres fra kødet, der skæres i tynde skiver, der lægges på et fad.

Mayonæsen røres sammen med cremefraichen og smages til med citronsaft, sennep, salt og peber. Peberroden rives og tilsættes efter behag.

Kartoflerne skæres i skiver og tilsættes sammen med de fleste ærter.

Salaten pyntes med resten af ærterne og lidt revet peberrod.

Serveres til hamburgerryggen sammen med en skål grøn salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 27281 gange,
og udskrevet 333 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kirsten  -  2011-03-18 23:56:58
Det er en god reste-ret. Jeg reklamerer lige lidt her med at jeg er medlem af foreningen Stop Spild Af Mad - kan anbefales hvis du vil spare penge og være miljøbevidst.