Hamburgerryg med peberrod næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Hamburgerryg. kogt
700 gram Kogte kolde kartofler
   
200 gram Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Sød sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Peberrod, revet Revet peberrod sælges gerne i breve/poser af 40 gram.
   
100 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
   
Energi:
KJ total 12736 (3032 kcal)
KJ pr. Pers. 3184 (758 kcal)
Vægt ialt 1620 gram
Vægt pr. Pers. 405 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 786 KJ (187 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 13.9 gram
Kulhydrat 9.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)