Kalkunschnitzler i fad med karry, kokos og mangochutney

Kalkunschnitzler i fad med karry, kokos og mangochutney, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 fedHvidløg
1 stk.løg
4 stk.kalkunschnitzler
2 spsk.karry
1 stk.bouillonterning
1.5 spsk.Maizena
4 spsk.Mangochutney
1 stk.æble
 smages til med mangochutney
 
Opskrift:
Schnitzlerne brunes ca. 1 min. på hver side. Løg og æbler brunes af i en gryde og lægges sammen med schnitzlerne i et ovnfast fad. Karry,vand og en bouillonterning tilsættes. Jævnes med Maizena og bages i ovn ved 170 grader i 15 minutter. Serveres med karry, kokos, mangochutney, peanuts og rosiner.





karakterer:
Opskriften er vist 13079 gange,
og udskrevet 404 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu