Kalkunschnitzler i fad med karry, kokos og mangochutney
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Schnitzlerne brunes ca. 1 min. på hver side. Løg og æbler brunes af i en gryde og lægges sammen med schnitzlerne i et ovnfast fad. Karry,vand og en bouillonterning tilsættes. Jævnes med Maizena og bages i ovn ved 170 grader i 15 minutter. Serveres med karry, kokos, mangochutney, peanuts og rosiner.
|
|
Opskriften er vist 13079 gange,
og udskrevet 404 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne