smages til med mangochutney smages til med mangochutney
Opskrift:
Schnitzlerne brunes ca. 1 min. på hver side. Løg og æbler brunes af i en gryde og lægges sammen med schnitzlerne i et ovnfast fad. Karry,vand og en bouillonterning tilsættes. Jævnes med Maizena og bages i ovn ved 170 grader i 15 minutter. Serveres med karry, kokos, mangochutney, peanuts og rosiner.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 11291 gange, og udskrevet 378 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider