Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkunschnitzler i fad med karry, kokos, mangochutney, peanuts og rosiner

Kalkunschnitzler i fad med karry, kokos, mangochutney, peanuts og rosiner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 stk.hvidløgsfed
1 stk.løg
4 stk.kalkunschnitzler
2 spiseskekarry
1 stk.bouillonterning
1,5 spiseskeMaizena
4 spiseskeMangochutney
1 stk.æble
 smages til med mangochutney
 
Opskrift:
Schnitzlerne brunes ca. 1 min. på hver side. Løg og æbler brunes af i en gryde og lægges sammen med schnitzlerne i et ovnfast fad. Karry,vand og en bouillonterning tilsættes. Jævnes med Maizena og bages i ovn ved 170 grader i 15 minutter. Serveres med karry, kokos, mangochutney, peanuts og rosiner.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11102 gange,
og udskrevet 369 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu