Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunschnitzler i fad med karry, kokos, mangochutney, peanuts og rosiner.

Kalkunschnitzler i fad med karry, kokos, mangochutney, peanuts og rosiner., Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4 stk.hvidløgsfed
1 stk.løg
4 stk.kalkunschnitzler
2 spiseskekarry
1 stk.bouillonterning
1,5 spiseskeMaizena
4 spiseskeMangochutney
1 stk.æble
 smages til med mangochutney
 


Opskrift:

Schnitzlerne brunes ca. 1 min. på hver side. Løg og æbler brunes af i en gryde og lægges sammen med schnitzlerne i et ovnfast fad. Karry,vand og en bouillonterning tilsættes. Jævnes med Maizena og bages i ovn ved 170 grader i 15 minutter. Serveres med karry, kokos, mangochutney, peanuts og rosiner.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10460 gange,
og udskrevet 338 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu