Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pølsegryde med grøntsager

Pølsegryde med grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.knæk eller frokostpølser
4 storekartofler
2-3 gulerødder
400 g.rosenkål
2 småløg
 dl.vand eller lys bouillon
 salt
 peber
 
 pynt:
150 g.bacon i tynde skiver
 
Opskrift:
Skræl kartoflerne og skær dem i terninger. Skræl gulerødderne og skær dem i 5 cm lange stave. Pil rosenkålen, del evt. meget store én gang. Pil løgene og skær dem i både. Læg grøntsagerne lagvis i en gryde og hæld vandet/bouillonen ved. Krydr med salt og peber. Bruges der bouillon, skal der ikke ret meget salt i. Kog grøntsagerne næsten møre ved svag varme under låg.

Skær pølserne i 5 cm lange stykker. Kom dem i gryden nogle min før grøntsagerne er møre. Lad pølserne koge med, til alt er gennemvarmt. Skær baconen i strimler og rist dem sprøde på en tør pande. Drys dem over pølsegryden ved serveringen.

Tips:

Andre grøntsager kan bruges, f.eks. porrer, snittet sommerkål, majroer og selleri. Røget medister kan erstatte knæk- eller frokostpølserne.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11808 gange,
og udskrevet 205 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu