Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sebastians pølsegryde

Sebastians pølsegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
8 rå mellemstore kartofler
1 glaschampignoner i skiver eller 250 g friske
2 løg
1 dåsetomater
 dl.kaffefløde eller mælk
 salt
 lidt timian
1 spsk.dansk sennep
6-8 wienerpølser eller bayerske
500 g.blandede frosne grønsager
 


Opskrift:

Løget hakkes, svitses i lidt smør med de friske champignoner i skiver eller de afdryppede fra dåse. Kartoflerne skrælles, skæres i små terninger og blandes i gryden sammen med dåsetomater. Småkoger i 5-6 minutter, inden krydderierne, de frosne grønsager og pølsernbe blandes i. Koges igennem med fløden, smages til. Serveres med brøndkarse eller. Persille. De kan i stedet for de blandede grønsager tilsætte mange terninger rå gulerødder.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 11350 gange,
og udskrevet 214 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

mig  -  2011-12-14 19:16:13
den er sjov