Sebastians pølsegryde

Sebastians pølsegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :

Ingredienser:
8 rå mellemstore kartofler
1 glaschampignoner i skiver eller 250 g friske
2 løg
1 dåsetomater
 dl.kaffefløde eller mælk
 salt
 lidt timian
1 spsk.dansk sennep
6-8 wienerpølser eller bayerske
500 g.blandede frosne grønsager
 
Opskrift:
Løget hakkes, svitses i lidt smør med de friske champignoner i skiver eller de afdryppede fra dåse. Kartoflerne skrælles, skæres i små terninger og blandes i gryden sammen med dåsetomater. Småkoger i 5-6 minutter, inden krydderierne, de frosne grønsager og pølsernbe blandes i. Koges igennem med fløden, smages til. Serveres med brøndkarse eller. Persille. De kan i stedet for de blandede grønsager tilsætte mange terninger rå gulerødder.


karakterer:
Opskriften er vist 13004 gange,
og udskrevet 258 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

mig  -  2011-12-14 19:16:13
den er sjov