Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indianergryde med pølser

Indianergryde med pølser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Indianergryde med pølser, billede 4 Indianergryde med pølser, billede 1 Indianergryde med pølser, billede 2 Indianergryde med pølser, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.pølser i skiver
1 1/2 ds.flåede hakkede tomater
300 g.hakkede løg
400 g.gulerødder i skiver
5 fedHvidløg
 oregano evt. frisk fra altankassen
 evt. chili
 karry
 salt
100 g.græsk yoghurt
 evt. en lille skvat kaffe
 
300 g.kogt pasta
 


Opskrift:

Karryen svitses lidt i bunden af en gryde, tilsæt de hakkede løg og lidt vand.
Gulerødder, hvidløg og pølser tilsættes. Hvis du har lidt kaffe tilsættes den nu og koges ind.
Hakkede tomater og krydderier tilsættes, lad simre i ca. 5 - 10 min.

Indianergryden tilsættes græsk yoghurt og smages til med salt.

Serveres med kogt pasta og krydderurter over.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (34 stemmer)

Opskriften er vist 76905 gange,
og udskrevet 2176 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2014-02-16 20:28:54
Skulle gulerødderne ha' været kogt først? Jeg synes de er lidt for "rå". Ellers en god, hurtig og velsmagende ret.


Bettina Jennifer  -  2013-07-10 06:16:16
Super lækker ret, nem at lave. Tilføjede dog lidt 8% madlavningsfløde i sovsen i stedet for yoghurt


Beth  -  2013-05-14 13:46:08
Ok. Nem at lave. Her kan fyres en masse rester / grønsager af i gryden. Kaffen gør ikke noget godt til retten.


Katrine  -  2011-09-13 21:11:09
Kan den egentlig fryses? -tænkte at lave en stor potion og fryse ned


Pernille  -  2010-09-08 18:16:51
Den er lækker - tilsatte dog en bouillonterning for lidt ekstra smag..


Katrine  -  2009-10-14 02:40:58
Dejligt nemt og smager fantastisk


mig.. :)  -  2008-12-19 12:00:47
hvor lang tid tager det ca at lave?


annelise  -  0000-00-00 00:00:00
virkelig godt


Daniel & Christina Billingham 7 & 5 år  -  0000-00-00 00:00:00
Nem og smager rigtig godt. tak for det