Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Himmelsk pølseret

Himmelsk pølseret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
10-12 mellem store kartofler
2 mellemstore løg
1 storklat stegemargarine
1 stor dåse tomatpuré
6 pølser (meget gerne med røget smag, evt. frankfurter)
1/4 l.piskefløde
 


Opskrift:

Skræller kartoflerne, deler dem på langs og skærer dem i skiver. Koger dem sådan lige 5 min længere end du normalt ville have gjort.

Skærer løgene i halve løgringe. Skærer pølserne ud i 1/2 skiver (som kartoflerne). Putter margarinen i en stor gryde (gerne tykbundet). Svitser løgene (de må helst ikke tage farve). Putter pølserne ned til løgene og lader dem varme igennem. Tomatpuré kommer ned til løg og pølser ... rør godt rundt. Kartoflerne kommer også ned i gryden og igen røres godt (men forsigtigt) rundt. Til sidst kommes fløden i. Smag til med slat og peber efter smag. Retten bringes til kogepunktet og er derefter klar til at servere. Evt. med flutes til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (11 stemmer)

Opskriften er vist 23583 gange,
og udskrevet 544 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu