Himmelsk pølseret

Himmelsk pølseret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
10-12 mellem store kartofler
2 mellemstore løg
1 storklat stegemargarine
1 stor dåse tomatpuré
6 pølser (meget gerne med røget smag, evt. frankfurter)
2.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Skræller kartoflerne, deler dem på langs og skærer dem i skiver. Koger dem sådan lige 5 min længere end du normalt ville have gjort.

Skærer løgene i halve løgringe. Skærer pølserne ud i 1/2 skiver (som kartoflerne). Putter margarinen i en stor gryde (gerne tykbundet). Svitser løgene (de må helst ikke tage farve). Putter pølserne ned til løgene og lader dem varme igennem. Tomatpuré kommer ned til løg og pølser rør godt rundt. Kartoflerne kommer også ned i gryden og igen røres godt (men forsigtigt) rundt. Til sidst kommes fløden i. Smag til med slat og peber efter smag. Retten bringes til kogepunktet og er derefter klar til at servere. Evt. med flutes til.





karakterer:
Opskriften er vist 27016 gange,
og udskrevet 598 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu