Pølseret fra fyns land

Pølseret fra fyns land, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kyllingepølser
1 kg.Kogte kolde kartofler
3 løg, renset og hakket fint
100 g.majs
100 g.søde ærter
2 dl.sødmælk
1 ds.tomatpuré, lille
0.5 dl.vand
1 bundtpersille, hakket
 salt
 peber
 olie
2 spsk.eddike
2 tsk.sukker
 
Opskrift:
Vandet bringes i kog i en stor gryde, løgene tilsættes og koger et par minutter til de er klare Løgsovsen smages til med eddike, sukker, tomatpure, mælk, salt og peber.

Pølserne skæres i 2 cm skiver og tilsættes Kartoflerne skæres i skiver og tilsættes Retten simrer i 8 - 10 min. Majs og ærter tilsættes og retten simrer i 5 - 8 min.

Persillen drysses over og serveres.

Tips:

Serveres med enkel salat af icebergsalat, bønnespirer og champignon i skiver, med olie og eddikedressing.





karakterer:
Opskriften er vist 21009 gange,
og udskrevet 289 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu