Pølse-kålgryde

Pølse-kålgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
2 storeløg
25 g.smør
2 spsk.karry
600 g.hvidkål
4 mellemstore kartofler
1 dl.vand
 tsk.salt
4-5 helepeberkorn
400 g.gode pølser
 
Opskrift:
Skær løgene i terninger og svits dem i smørret i gryden sammen med karryen. Snit kålen fint og svits den med. Tilsæt kartofler skåret i terninger, vand, salt og peberkorn. Lad grønsagerne koge under låg ca. 15 minutter, til de er næsten møre. Skær pølserne i tykke skiver og kom dem i gryden. Kog retten yderligere i 4-5 minutter, til pølserne er gennemvarme. Server en skive groft brød til.


karakterer:
Opskriften er vist 21532 gange,
og udskrevet 476 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Kaj  -  2010-07-07 14:44:55
Brug kålpølser.

Beth  -  0000-00-00 00:00:00
Dejlig sund og billig mad