Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pølse-kålgryde

Pølse-kålgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
2 storeløg
25 g.smør
2 spsk.karry
600 g.hvidkål
4 mellemstore kartofler
1 dl.vand
 tsk.salt
4-5 helepeberkorn
400 g.gode pølser
 


Opskrift:

Skær løgene i terninger og svits dem i smørret i gryden sammen med karryen. Snit kålen fint og svits den med. Tilsæt kartofler skåret i terninger, vand, salt og peberkorn. Lad grønsagerne koge under låg ca. 15 minutter, til de er næsten møre. Skær pølserne i tykke skiver og kom dem i gryden. Kog retten yderligere i 4-5 minutter, til pølserne er gennemvarme. Server en skive groft brød til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 17818 gange,
og udskrevet 414 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kaj  -  2010-07-07 14:44:55
Brug kålpølser.


Beth  -  0000-00-00 00:00:00
Dejlig sund og billig mad