Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indisk couscous

Indisk couscous, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Couscous - Cous Cous

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :


Indisk couscous, billede 4 Indisk couscous, billede 1 Indisk couscous, billede 2 Indisk couscous, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Couscous Couscous er fremstillet af hvede. Kernerne afskalles, koges og presses gennem en sigte, hvorefter det tørres. Den dampkoges og anvendes som løse ris.
   
10 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 tsk. Spidskommen, stødt
1 tsk. Chili, stødt
1 tsk. Oregano, tørret
2 Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
   


Opskrift:

Kog 1 l vand med hvidløg, spidskommen, chili, oregano og bouillonterningerne.

Hæld bouillonen over couscoussen og rør rundt. Vent 5 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (10 stemmer)

Opskriften er vist 76921 gange,
og udskrevet 1201 gange.


Energi:
KJ total 7663 (1824 kcal)
KJ pr. Pers. 1915 (456 kcal)
Vægt ialt 1528 gram
Vægt pr. Pers. 382 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 501 KJ (119 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 0.8 gram
Kulhydrat 23.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2011-10-06 22:40:00
Ja bouillonen skal bare lige koges op.


Tina-Amina  -  2010-01-12 02:54:31
Uhh var bange for at lave fejl, da der hverken står kogningstid på boulionnen, eller hvordan hvidløgene skulle hakkes. Men uhhhm en lækker opskrift. Jeg tror den er svær at lave forkert.. Første gang jeg laver cous cous. TAK!