Indisk couscous næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Couscous Couscous er fremstillet af hvede. Kernerne afskalles, koges og presses gennem en sigte, hvorefter det tørres. Den dampkoges og anvendes som løse ris.
   
10 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 tsk. Spidskommen, stødt
1 tsk. Chili, stødt
1 tsk. Oregano, tørret
2 Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
   
Energi:
KJ total 7663 (1824 kcal)
KJ pr. Pers. 1915 (456 kcal)
Vægt ialt 1528 gram
Vægt pr. Pers. 382 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 501 KJ (119 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 0.8 gram
Kulhydrat 23.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)