Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kyllingehjerter i karrysovs med grøn kartoffelmos

Kyllingehjerter i karrysovs med grøn kartoffelmos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingehjerte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kyllingehjerter i karrysovs med grøn kartoffelmos, billede 4 Kyllingehjerter i karrysovs med grøn kartoffelmos, billede 1 Kyllingehjerter i karrysovs med grøn kartoffelmos, billede 2 Kyllingehjerter i karrysovs med grøn kartoffelmos, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Karry
75 gram Soltørrede tomater i olie 1 soltørret tomat vejer ca. 10 gram.
500 gram Kyllingehjerter, rå
5 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
  Kartoffelmos
800 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
200 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
2.5 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Skær den øverste del af hjerterne fra, den del der er hvid.

Snit løgene fint. hak tomaterne. Smelt smørret i en gryde og kom løgene heri, lad det svitse 2 minutter. Tilsæt karry og soltørrede tomater og svits yderligere 2 minutter. Tilsæt hjerterne og lad det svitse til hjerterne er brunede. tilsæt vand og lad simre under låg i 1 time.

Nu tilsættes mælken, mængden afhænger af hvor meget sovs du vil lave... og det simrer igen i ca. 15 minutter.

Jævn sovsen lige inden servering.


Kartoffelmos Kartoflerne skrælles og skæres ud i små stykker, samme størrelse som du vil lave hvis det var til brasede kartofler, og broccoli gøres ren, skæres i samme størrelse stykker og det hele kommes op i en gryde og koges til det er mørt.

Hæld vandet fra og rør det til en mos med en håndmikser. Tilsæt mælk og lidt for at få det jævnt.

Tips:

i stedet for broccoli kan der bruges grønne ærter




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (6 stemmer)

Opskriften er vist 35658 gange,
og udskrevet 668 gange.


Energi:
KJ total 10614 (2527 kcal)
KJ pr. Pers. 2653 (631 kcal)
Vægt ialt 2778 gram
Vægt pr. Pers. 694 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 382 KJ (90 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 5.0 gram
Kulhydrat 7.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2013-01-29 18:49:06
På billedet har vi brugt blendede ærter, da de ikke vil kunne moses så pænt