Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Kyllingehjerter i karrysovs med grøn kartoffelmos

Kyllingehjerter i karrysovs med grøn kartoffelmos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingehjerte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kyllingehjerter i karrysovs med grøn kartoffelmos, billede 4 Kyllingehjerter i karrysovs med grøn kartoffelmos, billede 1 Kyllingehjerter i karrysovs med grøn kartoffelmos, billede 2 Kyllingehjerter i karrysovs med grøn kartoffelmos, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Karry
75 gram Soltørrede tomater i olie 1 soltørret tomat vejer ca. 10 gram.
500 gram Kyllingehjerter, rå
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
  Kartoffelmos
800 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
200 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
2.5 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Skær den øverste del af hjerterne fra, den del der er hvid.

Snit løgene fint. hak tomaterne. Smelt smørret i en gryde og kom løgene heri, lad det svitse 2 minutter. Tilsæt karry og soltørrede tomater og svits yderligere 2 minutter. Tilsæt hjerterne og lad det svitse til hjerterne er brunede. tilsæt vand og lad simre under låg i 1 time.

Nu tilsættes mælken, mængden afhænger af hvor meget sovs du vil lave... og det simrer igen i ca. 15 minutter.

Jævn sovsen lige inden servering.


Kartoffelmos Kartoflerne skrælles og skæres ud i små stykker, samme størrelse som du vil lave hvis det var til brasede kartofler, og broccoli gøres ren, skæres i samme størrelse stykker og det hele kommes op i en gryde og koges til det er mørt.

Hæld vandet fra og rør det til en mos med en håndmikser. Tilsæt mælk og lidt for at få det jævnt.

Tips:

i stedet for broccoli kan der bruges grønne ærter




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (6 stemmer)

Opskriften er vist 36976 gange,
og udskrevet 705 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2013-01-29 18:49:06
På billedet har vi brugt blendede ærter, da de ikke vil kunne moses så pænt