Kyllingehjerter i karrysovs med grøn kartoffelmos næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Karry
75 gram Soltørrede tomater i olie 1 soltørret tomat vejer ca. 10 gram.
500 gram Kyllingehjerter, rå
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
  Kartoffelmos
800 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
200 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
2.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 10614 (2527 kcal)
KJ pr. Pers. 2653 (631 kcal)
Vægt ialt 2778 gram
Vægt pr. Pers. 694 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 382 KJ (90 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 5.0 gram
Kulhydrat 7.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)